1 mars!

  • Om 6 dagar fyllar min älskade granne 18 år!

Gårkvällen spenderades i grekiska greningen med malin & johanna. Kvällen slutade i malins stora säng med genomfrusna ben.
Klockan ringde väldigt tidigt imorse. Vi gick till fyrishov för bussarna hade inte börjat gå och vi var tvunga att fixa lite ärenden på vägen. Kan väl inte påstå att det var allt för många personer ute runt 6 tiden men nån gubbe här och var fanns det. Väl framme på fyrishov blev det möte inför dagen. Min och malins uppgigt var ju att vara passare och att bära in alla jävla redskap till b-hallen. Trampolinerna är ju inte så jätte lätta men det gick ganska bra för vi är så grymma på fälla ihop på hjul.
Vid 11 tiden knallade jag & mallan ner i bowlingen och belv poolaaare med knut och berra. De hade nämligen match och de föreslog att vi skulle börja på bowling. Tror inte det är min grej precis för jag hatar verkligen bowling. Okej, det kan vara kul en enstaka gång men inte varje dag och spela match osv! Pajjas sport, om det nu räknas som sport? De var iaf jävligt grymma, blev lite impad på alla tanter medans jag åt min goda hamburgare.
Tävlingen slutade vid 15 tiden, med 7 medaljer till uppsala! GRATTIS alla småpluttar! =)

Ikväll ska jag mysa med mamma framför beck och en nybakad sockerkaka. Imorgon har jag ingen skola, men jag måste endå dit för att plugga med madde och gå på en extra matte lektion inför provet. Kan väl inte påstå att jag är ett mattesnille så jag behöver nog sitta där i bra många timmar med special hjälp om jag nu ska fatta vad vi ska ha prov på.

Nu ska jag fortsätta kolla på Exiled, ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0