12/3

Hej bloggen!

Dagen har varit riktig lång. Började dagen med morgon träning och det var ingen vanlig träning utan vi skulle dansa.. och om jag ska vara ärlig så är dans inte min bästa sida. Men det gick helt ok och efter en timme så satt halva dansen, yeah! Pyste direkt till skolan efter dansen. I skolan fick jag reda på två prov bland annat. Och jag blev så sjukt äckligt ruskigt glad över matteprovet.. som jag har sagt tidigare så är inte matte mitt bästa ämne och matten hatar mig lika mycket som jag hatar matte. MEN jag lyckades endå kämpa till mig ett G på detta prov, och jag kan bara medela att jag juuublade och skrek i klassrummet.
Fick sedan reda på mitt historia provdär jag trodde jag skulle få betydligt sämre, men det visade sig vara ett vg. Inte heller mitt starka ämne för jag tycker histora är pissetrisst men idag vart jag glad.

Jag skippade träningen nu ikväll, pga foten. Den är bätte men jag vill inte hoppa för då kommer jag bara krasha och göra den illa ännu mer. Klumpiga louise. Imorgon bitti blir det iaf träning med basketspelarna på morgonen. Från början var det tänkt att vi skulle köra basket men nu ska de tydligen komma till oss och bli plågade av tatto. Tror vi kanske skulle gå över efter ett tag och köra lite basket, men vi får se hur det blir. Kul träning blir det iaf.

Imorgon är det helg och helgens planer är mestadels bestämt. Imorgon kväll ska jag hem till majsan på 18-års middag. Kan bli jävligt kul, iaf för min och malins del. Kan tyvär inte berätta det här & nu, men nån dag såsmåning om kommer det, jag lovar. På lördag ska jag träna, lunsha med maria edner vara hundvakt på kvällen (med sällskap förhoppningsvis) och på söndag blir det massa plugg.

Usch vilket långt inlägg! Det blir inte så mycket bilder nu för tiden heller.. för jag är inne på min bärbara, mini dator och jag har inte orkar lägga in massa bilder på den här. Men det kommer, i promise.
Nu ska jag ringa malin, vi hörs! Kiss & hug


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0