16/3

Hej bloggen.


Dagen började bra, sov som en prinsessa inatt. Kanske för att jag har två täcken nu. Hade ingen träning imorse, så det blev en lite sovmorgon och kom till skolan vid halv elva. Hade en lektion & sedan var dagen slut. Åkte hem igen och pluggade ärslet av mig med min vän petter. Vi har psykologiprov på onsdag och det känns endå inte allt för pain just nu, lite kul till och med. Det är ju ett ny kurs och jag tycker fortförnade det är intressant. Det blev ingen träning nu ikväll heller, mår inte så bra. Känns som en förskylning spökar i min kropp.. och jag kommer bli galen om den bryter ut!


Imorgon får jag se om det blir träning & skola. Känns som jag skulle behöva en helplugg dag till. Vi har ganska mycket i skolan nu, massa arbeten som ska in. På kvällen ska jag försöka hinna med både träning, match, möte och plugg.. så vi får se om jag blir hemma imorgon. Jag måste iaf gå på psykologi lektionen som är kl 2, sista lektionen innan provet och jag behöver fråga lite saker.

Annars då, har inte vart alltför taggad på att blogga på de senaste men helgen var iaf lyckad. Hade 18-års middag hos amalia i fredags och i lördags var jag med malin. I går chillade jag och hade mysigt på kvällen framför beck.
Nu ska jag fortsätta kolla på 2,5 men. Hörs sen kanske.. Kiss and hug!


My darlings ink me. Tyvär kan jag inte vara seriös på bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0