2 mars

Jag tänker inte ens prata om min träning för det är hemsk hur dåligt den gick. Jag har på 10 år haft av 2 fjädjar, alltså hoppar man inte sönder fjädjar så ofta. IDAG, nu ikväll hoppade jag sönder 2 fjädrar innom loppet av 30 min på två olika trampoliner! Det kanske säger allt hur sugig min träning var. 

Jag är eller jag va på dåligt humör. Så jag har bara legat i soffan hela kvällen och pratat med min prinsessa maria som just kommit hem från frankrike. Skönt att hon är hemma, då blir vardagen mer värd.
Imorgon händer det inget spec, förutom att jenny kommer på morgon träningen och det är jag glad över. Dock är jag otaggad på att hoppa men i värsta fall blir det bara fys. Har redovisning på geografin imorgon om Svedjebruk och det kommer gå bäst. Annars händet det väl inget trevligt i min skola, rutten som fan just nu. Är allmänt trött på min klass & skola nu bara.
På kvälllen blir det återigen träning och jag får se om jag kommer eller om jag tar en veckas holiday från c-hallen! Vore inte så dumt, bara chilla och göra något annat. Men nackdelen är ju då att jenny magnusson kommer sticka kniven i mig och mordhota mig om jag inte kommer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0