24/3

Dagen började men träning och den gick ganska bra. Körde mest styrka och spiktävling på friståendegolvet. Natta vann såklart, eftersom den människan kör alla volter på bommen. Fusk. Skoldagen kunde nog inte bli sämre. Började dagen med ett oförberett engelska prov. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra men när vi kommer in berättar DR D som hon kallar sig att vi ska lyssna på en låt och sedan skriva efteråt. Antligen ett brev till han som sjunger eller en dagbok.. hum, jag satt som ett frågetecken eftersom jag inte fatta ett skit om vad låten handlade om. Hörde inte ens va refrängen handlade om. Bra där, men jag fick iaf ihop ett litet brev.

Nu kom jag precis hem till en glad ludde, ska åka och träna om någon timma. Jenny den korven är sjuk igen så träningen kan ta sig. Som tur är så är tuva där iaf och räddar träningen. Ryktet går att de bara blir obligor idag, kan behövas & då blir det en ganska lugn träning så det är skönt.

Ikväll ska jag bara dö, ska sova extremt tidigt eftersom jag ska upp vid 4 tiden för att gå till jobbet. Är inte alltför taggad men det ska endå bli lite kul, första dagen på jobbet är väl alltid roligt!


Nej, nu ska jag se om jag kan locka upp tjejjerna på en fika, de vill ut och fika men jag kan inte lämna ludde så länge. Vi hörs ikv om jag är på humör. Puss
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0