7 mars och majsan är inte barn längre!

Wohoo, som ni kanske har fatttat så är det majsan födelsedag idag. Och för att gratta henne ska vi ut på resturang idag och ta en drink och de som då är 18 +++++++ ska väl fortsätta kvällen på dansgolvet men för mig blir det nog lite annat.
Tävlingen idag var skit bra! Uppsalagymnasten Lina Sjöberg ägde sönder, hon har redan en plats till EM men hon körde endå bajs bra idag. För maria edner, min föredetta klasskompis gick det också sjukt bra för, endast ett fall! Jag hoppas verkligen att dina poäng räcker till EM gumman! Natalie var också grym, duktigt att komma tillbaka efter skadorna! Hon körde bara två redskap så det blir nog inget em där men det var bra endå.

Efter tävlingen gick jag och pappa in på Löplabbet och köpte ett par as sköna löpar skor till mig. Vi kom översens om igår att jag ska börja springa liiiite oftare. Så idag blev det av att köpa ett par riktiga bra gympa skor som jag kan springa med ute. Efter besöket på affären var jag ju tvungen att inviga dom så jag åkte till fålhagen, mötte malin och stack ut och sprang! Majsan, om du läset detta så läser du rätt, ja.. jag louise funseth sprang i 40 minuter! BRA VA?! Jag är själv ganska stolt över dagens träning.

Nu måste jag sminka mig och gå ut med ludde innan jag träffar upp tjejerna på stan. Ha en trevlig kväll!

Kiss and hug

Kommentarer
Postat av: Mariiia

tack sötnos, va du e gullig! va såååå kul att ni va där o kolla! imorn har dem möte om em o jag får veta då om jag blir uttagen lr inte... så fortsätt håll tummarna! ;)

men vi får verkligen träffas mer snart så vi kan ta igen lite! pussar gumman

2009-03-08 @ 19:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0