onsdag & ingen skola

Är ledig idag från skolan, de skulle stänga av värmen eller något under dagen så alla elever fick ledigt.

Igår hade jag en as bra morgon träning med mathias, den gick verkligen bra! Skoldagen var helt ok, hände inget speciellt. Senare på kvällen hade jag träning, men på väg ner i min trapp ..  64 trappsteg, såklart ramlade lilla klant louise och stukade foten.. jag ramlade rätt på högerfotjäveln och jag trodde seriöst den gick av, för det knäcktes som in i helvete! Men det är nog inte så farligt så jag traskade iväg till bussen för att åka till fyrishov. Lindade foten lite och hoppade några hopp i gropen, men det gick inte så bra så jag la ner. Mötte sedan upp malin & pappa i entén på fyrishov. Det var ju basket match, kvartsfinal mot plannja! Det var nog den mest spännande match jag någonsin har sett! Jag & malin  var nog inte de enda som inte kunde sitta still, fyfan det var en riktigt bra match.

Imorse vaknade jag vid 10 tiden, gick upp och åt frulle. Sitter nu med mina skolböcker med en fot som gör jävligt ont.. ondare än igår =(

Dagens planer är att sitta och skriva på 3 olika arbeten, 2 i svenska och 1 i historia, yeey. Senare ikväll har jag min grupp, och efter det kanske jobb .. annars blir det kanske basket. 

Back to work, hörs sen. Kiss and hug


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0