tyra

Tjenixen!

Hemma från skolan, kort & skön dag. Hade ingen träning imrose så det blev några timmar mer sömn. Traskade iväg till skolan, satte på mig lite vårigare kläder..vårskor & skinnjacka. Men vad ser jag inte när jag kommer ut? Jo, äckel snö! Jag som trodde & hoppades på att våren skulle stanna nu fram till sommaren, men jag hade tydligen fel.

Skolan gick bra, jesper räddade mig på svenskan. Jag fick beröm och var en duktig flicka som hade gjort uppgiften som vi skulle göra på lektionen. Kan väl säga att jag gled på en liten räkmacka för jag skrev bara av jesper rätt upp & ner. Det sköna va att hon inte brydde sig ett skit om jespers svar. Haha, sånt gillar vi.

Nu ligger jag hemma i soffan (älskar våran soffa) och kollar på Tyra Banks show. Är det bara jag som tycker hon är grymt snygg och skön?
Senare ikväll ska jag på valpkurs för första gången med Ludde. Får hoppas på att de går bra & vi lär oss något. Känns som han redan kan en massa. Jag har faktiskt lärt honom sitt, ligg, vacker tass och nej! Framsteg, han börjar bli lydig. =)

Nu ska jag käka riskakor, bloggar senare om jag har något att blogga om! pussKommentarer
Postat av: Anonym

aldrig att jag lämnar ugf <3

2009-03-23 @ 19:14:18
Postat av: L

mihi, good!

2009-03-24 @ 14:47:38
URL: http://louisehelenafunseth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0