god natt

Pjuuu vad jag är trött! Imorse klev jag upp 10 för att gå ut med ludde. Det blev ingen morgon träning för min hals spökade. Angelica kom vid 11 snåret och vi satt och pluggade bra i ett par timmar. Åkte en sväng till skolan för att fråga läraren om en sak men det hjälpte inte så mkt, så det var ganska onödigt. Kom hem igen till anki och sedan blev det ännu mer plugg & drama. Drama queen maybe? Kl halv fem begav jag mig mot fyrishov där det vankades träning, men det blev inte så mkt träning mer plugg och vid sju blev det basket. Hann bara se en timme innan jag hade möte med föreningen och det gick kalas. Fixat sommarjobb nu så jag är glad. Med jenny också, tack & lov. I love you dude. Hope you will forgive me zoon.


Imorgon blir det ingen skola, ja jag är trött på skolan och jag "hinner" inte med skolan seriöst. Måste sitta hemma och plugga på dagarna, lite sjukt va? Men jag måste iaf till skolan kl 1 då jag har psykologi prov.. buhu! Wish me luck! Efter skolan blir det hem igen och plugga tills kl 5 då jag har min grupp. Malin är inte hemma denna vecka och det suger *b kan jag medela. Får stå ut med barnen ensam en gång, hoppas de är snälla och inte hatar mig som förra veckan.


Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Tror det kommer bli ett helvete att somna nu för grannarna (o'connors) har typ världens party men men! Sov gott, kiss and hug


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0