Efter regn kommer sol

Efter massa pankakor och dama tunering så är jag tillbaka i min säng. Idag har jag gosat med världens sötaste Oskar. När jag & alex var på väg till basketen så stannar en mamma med tre barn och säger, svenska?! Så mitt i villasanta träffade vi alltså på en svensk mamma med sina tre söta barn. Jag satt i alla fall och gosade med lilla oskar på sju månader medans grabbarna spelade basket. Gose vad söt han va! Så nu varje tisdag och torsdag ska jag gosa med lilla oskar. :) Det kommer bli veckans höjdpunkt!

Förutom de sitter jag och smider planer. Jag är nämligen ledig i en vecka så jag ska på äventyr. Vart jag sak få ni veta senare! Fan vad jag ska spara vart enda öre nu. Jag är fan värd en resa för att ha kul. Jag tycker jag är värd en bara för jag är så modig och ger mig ut på äventyr helt random som 18,5 åring. Flytta från familj och hela baletten och faktiskt en idag är kvar i italien! Så bra där louise, jag bjuder dig på en resa! Tack louise, jag ska njuta av min lediga vecka!

Nu ska jag fortsätta smida planer. Iiiih, mars kommer bli awesome! Jag ska bara köpa 10 lotter imorgon och förhoppningsvis vinna en mille på minst fem av dom. Wish me luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0