England, here i come!

Så skönt med lösenord på bloggen. Jag ska ha det ett tag nu så jag slipper all jävla negativ feedback. Ett extra tack och en extra kram går till världens bästa pappa och katarina. Eftermiddagen och kvällen har spenderats hemma hos megan. Jag & alex gick dit efter skolan. Jag åkte aldrig in till milano. Kände inte för att hänga där ensam i typ fem timmar i väntan på tåget. Ska försöka träffa några au pairer snart på dagtid istället.

Jag och megan har planerat våran awesome trip till bologna. Jag tänkte åka vidare till slovenien men det blir nog inte så. Stannar istället en extra natt i bologna och i venedig. Hälsa på jonte och virre och sedan röjja i stan. Fan vad kul vi kommer att ha! 

Jag håller även på att söka ett spontanjobb i sommar i england. Ska skicka in ansökan och sedan ska jag fan jobba där om jag får jobbet. I bästa fall kan det sluta med att megan blir min boss. Hur awesome? I oxford eller london. Kommer säkert inte få jobbet, men vad skadar det att skicka in en ansökan? Om inte jag får de jobbet så ska jag dit på något annat sätt. Jag ska till england innan detta år är slut.

Och för er som bryr er. Jag tror mitt "kontrakt" går ut när alex slutar skolan. Alltså no more italy after that. Nu ska jag kolla på parlamentet och äta svenskt lösgodis. PUSSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0