Keep your head up

Just nu har jag ett riktigt stort smile på läpparna. Ett stort smile. Ibland gör småsaker så himla mycket. Nu kommer dagarna gå fort och jag kommer njuta av varje vecka. Jag längtar så sjukt mycket till bologna också. Träffa jonte och virre. Göra bologna osäkert. Rööjja på alla klubbar och bara ha kul och leva livet.

Igår pratade jag med min fina far länge i telefonen. Att man kan bli så glad av att höra någons röst är sjukt. Idag pratade jag med mamma och det är lika roligt varje gång. Jag saknar er! Nu sitter jag och väntar på att min bror ska ringa. Tydligen går james bond före systern ikväll. Eller att andreas ska komma hem från donken, eller att malin ska sluta jobba. Skype har räddat mig och min resa till italien.

Annars så sitter jag proppmätt i min säng och chillar järnet. Jag har blivit en hemmamysare. Jag älskar att vara "hemma". Jag är trygg här och jag trivs här. Imorgon ska jag vara barnvakt några timmar på dagen och sedan vill jag till milano eller någon annan stans. På kvällen vill jag festa. Undra om jag får min vilja igenom.

Jaja, nu ska jag kolla på film! Vi hörs, puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0