Pingis

Träningen gick väl fint.. snyggingen var där. Malin har krossat mitt hjärta. Hon tyckte inte snyggingen var snygg. Själv tycker jag inte träningen gick bra, jag tycker jag suger häst just nu. Det blir bara svårare och svårare. Det blir bara mer och mer att komma ihåg och mitt minne är ju som en guldfisk. Och medans du ska komma ihåg alla jävla kombinationer ska du samtidigt hoppa runt och undvika att bli krossad av motståndaren.. varför valde jag inte typ pingis?

Jaja, nu är det inte långt kvar tills jag och megan sticker. VI ÄR SÅ SJUKT TAGGADE. Ett problem bara.. men måste ha ett gay card för att komma in på de flesta bra klubbarna.. haha kom igen. Gay card? Jaja, vi får la ta och skaffa ett sådant fint kort och sedan ska vi röja. Sedan åker vi till venedig. Awesome! Jag är ju ledig en vecka så jag ska spendera den på bästa sätt i ett annat land. Awesome, awesome, awesome, awesome, fucking awesome.

Jajajajajajaja, nu ska jag kolla på black swan och dricka vatten. Imorgon är det en dag mindre till bologna. Sov gott finisar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0