Time to kill

Mina ben värker. Jag och megan tog en lång prommis i parken. Två timmar var vi nog ute och gick. Vi stannade och matade hästar. Fina men skitiga hästar. Den bruna hästjäveln trodde min hand var mat så den tog en tugga. Vi har haft 12 grader varmt och strålande sol. Perfekt väder för en prommis i parken. Har jag sagt förr att jag vill ha sommar? Precis bakom vårat hus finns en basketplan och en beachvolly plan + hela monza parken. Fatta nice att hänga där i sommar? Ååh, jag vill ha sommar. Italiensk sommar. Mycket varmare än svensk sommar ;)

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer.. som alltid. Jag tänker inte sitta hemma. Då åker jag fan hem till leo och våldgästar han. Jag vill åka till milano och dricka öl. Haha. Sjukt sugen på öl. Bläääääääääää. Annars då. Planerna för min helg är ungefär lika stora som en myra. Jag måste in till monza och leta efter en bandana. Il gigante svek ju mig for the first time ever. Dålig stil. Il gigante har fan allt mellan himmel och jord, förutom en liten bandana. Du kan köpa allt från tamponger till fönster.

Ska slänga mig i dushen nu. Det växer snart ogräs på mig. Fresh va? Ska kolla på Svensk Maffia också. Och parlamentet. Fan, detta kanske blir en sitta hemma kväll. Jag vill inte! Puss på rumpan.


Oouhh.. de är sm i boxning på tv ikväll. Om en timma. De ska jag kolla på om de går! Svtplay.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0