We only got 86,400 seconds in a day

Idag hade vi strålande sol och 15 grader. Konstigt nog är det inga barn i parken denna årstid. De gömmer sig hemma och kommer tillbaka om några veckor. Fråga mig inte varför. Man är inte i parken i februari. Pratade med min fina vän angelica ganska länge på skype. Hon befinner sig i australien och ska plugga i sex måndader. Lite små avis på värmen. Hon satt i shorts och linne.. och de är ap varmt hela tiden. Jaja, italiens väder är bättre än sverige i alla fall.

Tog mig precis en dusch. Jag har börjat sitta ner i duschen, kan sitta i en timma och bara döda min kropp med varmt vatten. Så jävla skönt. Sitter och filosoferar och tänker på livet. Livet har sina goda stunder ibland. Ikväll hoppas jag på att träffa megan. Kolla på film eller något annat trevligt.

Jag är så sjukt sugen på rå fisk. Herre gud alltså! Imorgon vill jag in till milano. Strosa runt i värmen och bara vara. Vi får la se hur det blir med de. Nu är denna fredag snart över. Ska kila till affären och vara onyttig. Kanske ska ta mig en springtur imorgon ocskå. Jaa, vilken bra ide louise!

PUSS och kram, ha en trevlig fredagskväll!


Mitt senaste konstvärk, kanske ska satsa på konsten?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0