22 januari - hundbajs

Igår kom leo och hämtade mig tillslut. Vi åkte till någon konstig bar och hängde lite med hans vänner. Innan vi åkte hem så skulle vi kolla på stjärnorna på ett mysigt ställe. När vi skulle åka därifrån så märker vi att det stinker bajs eller spya i bilen.. vi trodde det var bilen för den hade stått på tomgång. Eller vad de nu heter. När vi kom fram till mig så gick han bara ut och kollade under sina fötter.. i fall han hade klivit i hundskit. Inge bajs där.. så kollade jag.. hade as mkt bajs under mina stövlar. Alltså var det hundbajs i hans nytvättade bil... bra där louise! Såå, vi satt i en stinkbil igår med lite bajs på golvet. Awesome.

Vaknade för ett tag sen. Sprang ner till dörren för de ringde på dörren. Hann bara ta på mig en handduk så öppnar jag. Snacka om att elektriken fick en chock och typ skrev föööörlåt!!! Sen sprang jag upp och satte på mig kläder och nu gick jag ner igen för att äta frulle. Faan vad han skulle vara trevlig nu då! Nu skrek han och undra varör jag först sover och sedan äter? Haha, idiot. Kanske inte så bra att öppna mer naken än påklädd till en elektriker.

Väntar på att han ska kila så jag kan kila. Ska till monza med megan. Men uuuuush.. sprang ner en gång nu för han ville ha en sopborste.. då fråga han vad jag heter. Hoppas han addar mig på fb. Jaja, jag och megan ska kila runt och bara hänga. Ikväll får vi la se. Men nu ska jag fixa mig. Puss och ha en trevlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0