25 januari 2010

Igår gick det bara bra på boxningen tills jag skulle fightas en sista gång mot leo. Jag skulle sparka han i huvudet men han blockerar så jag sparkar allt vad jag kan på hans armbåge. Min fot svullnade upp direkt och blev blå. På med en jävla massa kylspray och jag skrek som en gris. Snacka om att de va freddo, icecooooold. Valde mellan sjukhuset för att kolla upp den eller hem. Vägrade åka till sjukhuset typ 11 på kvällen i italien så det blev hem istället. Haltar som en jävla gris men svullnaden har blivit mindre, eller den har spridit ut sig lite mer över foten. Innan var det bara en fet bula precis ovanför tårna. Nu är halva foten svullen istället. Awesome att halta iväg med alex till skolan imorse. Det var verkligen jätte skönt att pressa på en sko på foten.

Nu ligger jag i sängen igen och ska vila. Håller tummarna på att jag kan gå normalt i morgon. Jag vill ju träna imorgon. Jaja. Jag lever i alla fall och nu har mario insett att han ska köpa fot och benskydd till oss. Det roliga va att leo precis hade sagt innan att han borde skaffa fotskydd till oss.

Tänkte åka in till monza idag men jag tror jag skippar de. Det blir en dag framför tvn. Jiippi. Vi hörs senare, då ska jag skriva om DAG 2 - mina föräldrar. Puss så länge.


Vad gör man inte när man inte har en linda.. jo tar boxningslindan. Smart där louise!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0