DAG 4

Jag skriver och raderar, skriver och raderar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har många vänner som står mig riktigt nära, men det finns en flicka som står mig lite extra nära. En flicka som är min andra halva. Min andra hjärna, min andra högerhand och mer eller mindre mitt allt. Utan denna underbara person skulle jag inte vara den jag är idag och jag skulle aldrig ha orkat kämpa vidare här i livet. Hela flickans familj är min andra familj. Min extrafamilj, mitt andra hem. Jag får tårar i ögonen av att bara tänka på hur fin den familjen är. Allt de har gjort för mig och hur bra man mår av att bara vara under samma tak i evigheter. Jag känner mig som ett extra barn i den familjen. De är världens bästa familj och min halva är världens bästa vän. Jag skulle kunna skriva meterlånga texter om min bästa vän, hur bra hon är men det blir tråkigt för er att läsa. Min bästa vän, min halva och mitt allt är malin. Hon heter malin björsberg. Världens finaste människa. Jag älskar dig halvan.Det finns ingen som dig halvan, jag älskar dig


Kommentarer
Postat av: Ida

Det är lite sjukt hur liten bloggvärlden är egentligen. Jag behövde bara söka på aupair italien för att hitta hit, jag antar att du är hos min gamla aupairfamilj som jag var hos en kort tid. Petra och Alex? :)

2011-01-28 @ 10:22:56
URL: http://enlitenida.blogspot.com
Postat av: Louise

Hej ida! Kul att du hittat hit. Jaa, den är ganska liten egentligen om man tänker efter. Haha, välkommen hit! Japp, jag är hos alex & petra. När var du här? :)

2011-01-28 @ 14:31:41
Postat av: Ida

I höst blir det 3 år sen som jag var där, men jag var bara en kortis tyvärr, jag åkte hemifrån Sverige ovetandes att jag hade en liten bebis i magen och då ville jag ju hem till min familj! :) Trivs du och har det gott? Jag antar att dom har flyttat nu, det var tal om det när jag var där. Eller bor du mittemot Monzaparken?

2011-01-29 @ 08:26:50
URL: http://enlitenida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0