DAG 5Här är ludde 8 veckor. Dagen innan jag hämtade honom. Efter mycket diskutioner fick jag min vilja igenom. Jag ville ha en till familjemedlem. En hund var det som fattades. Jag ville ha en egen hund. Jag kollade upp olika kenlar runt om i sverige och ringde en massa telefonsamtal. Efter mycket om och men så blev ludde min.

Han är speciell. För det första så är han fortförande svart. Yorkar föds svarta men brukar nästan alltid bli gråa efter någon månad. Ludde är fortförande svart, och han är två år. Min lilla älskling. Vi har gått igenom mycket tillsammans. Från att han var 8 veckor har jag alltid varit med honom. Eftersom han bara väger 2 kg så följer han med på allt möjligt. När han var liten låg han innanför min jacka, i ärmen och gömde sig. Ludde är en så speciell hund så det går inte att beskriva. Jag tror han har damp eller adhd. Han är även väldig tillbakadragen eller tråkig hund som många säger. Han gillar få människor. Mig, mamma, pappa, malin och någon mer. Han hatar nya människor och hatar när folk går fram och klappar honom. Det är de värsta han vet. Han är rädd för nya människor. Han är även väldigt mammig, som en liten baby. Om jag eller mamma finns i närheten vill han inte lämna oss. Är det något jag saknar här i italien så är det ludde. Att sova utan honom är tomt. Han brukar alltid sova under täcket bredvid mig i armhålan. Där ligger han och sover hela natten och har min arm som huvudkudde.

Så fort jag flyttar hem till sverige igen tar jag över honom. Hur jobbigt det än blir så tänker jag kriga för att behålla min hund. Ludde är min hund, ingen annans. Jag tänker aldrig släppa honom. Ludde är som mitt barn, min lilla gulleplutt. Det är jag & ludde mot världen, punkt slut.


Ludde 8 veckor

9 veckor

Somaren 2009

På utställning

Sommar 2009, badade i öregrund

Ludde blir en råtta när han badar

En torr ludde på besök hos malin

Han hittade en napp på gatan som han hade i munnen

Han ville också vara med och plugga

En kortklippt och ful ludde

Denna bild får avsluta detta luddeinlägg. Min fina älskling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0