Lördag

God morgon.

Jag har problem att sova. När jag ska sova kan jag aldrig somna. Ligger och tänker i timmar innan jag tillslut somnar. Drömde även en sjuk dröm. Jag dog. Jag trodde man inte kunde dö i drömmarna? Men det kan man. Först ramlade alla mina tänder ut.. de bara splittrades och tillslut ramlade alla av. Det var så äkta så jag blev rädd när jag vaknade. Jag drömmer ofta att alla mina tänder går i småbitar, smular sönder och tillslut lossnar. Efter alla mina tänder så var det meningen att jag skulle dö. Malin, bror, mamma och katarina, johans mamma var bredvid mig. Jag hostade först maskar sen dog jag. Jag skulle bli en ny människa direkt efter men jag blev en seg människa istället som gick i sömnen. I vilket falll som helst. Jag dog.

Vaknade av att lillen stod i mitt rum och kollade på mig. Haha. Lite små rädd blev jag. Vi har spelat spel i en timma nu. Bakery story, farm story och nu angry birds. Vilka nördar vi är. Det smittar av sig. Han är lika beroende som mig på bakery story.

Solen skiner inte ute idag och det är fult väder. Ingen lusst att gå ut med andra ord. Jag degar väl här hemma tills jag hittar på något vettigt. DAG 6 kommer upp senare också. Puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0