Live your dream

Det bästa med att vara 19 år och precis tagit studenten är att jag har hela livet framför mig. Jag ändrar mina planer varje dag. Vart jag vill åka och vart jag vill jobba & plugga. Fan vad jag vill leva livet. Jag är nyfiken, jag vill göra allt nu nu nu nu. Ska bara vara i italien i några månader till. En merit rikare i livet. Jag har fan hela livet på mig. Fyfan vad kul. Nu börjar livet på riktigt. Nu: Italien, next: ?! Kanske sticker hem till sthlm och jobbar fett mycket sedan börjar plugga i växjö. Hittar en as snygg granne och blir as kär. Två blivande poliser, pluggar dag och natt. Som en kärleksfilm. Eller, åka till norge. Jobba röven av mig dag och natt. Tjäna pengar, åka hem till sthlm igen. Ja, jag kommer inte flytta till uppsala igen. Min pappa och min halva fina familj bor där forever men jag kommer nog inte flytta till uppsala igen på heltid. Såklart kommer jag åka dit och säkert bo där lite men jag tänker inte jobba eller plugga i uppsala. Antingen börjar jag plugga i Umeå eller Växjö i framtiden. Går efter brors fotspår i vackra växjö skulle jag inte banga på. Vi får la se.

Detta år i italien är mitt chill år. Break år från studier & jobb. Jag jobbar, men det är inte så ansträngade och jobbigt. Jag menar break från 9-5 jobb eller plugga på universitetet. Ångrar inte för fem öre att jag åkte hit. Det är roligt och jag har snart prickat av en sak på min to to list i livet. Au pair - check!

Uuhh, jag blir glad av att tänka på framtiden. Den är så oklar och oplanerad. När jag kommer hem, då ska jag söka och planera. Göra lite spontana saker kanske. Denna resa blev ju väldigt spontan som alla kanske vet. Jaja, nu ska jag ruttna vidare här hemma. Denna helg har vart en riktig ruttna helg som förra. Ryck upp dig louise!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0