Buona notte mina vänner

Efter tre timmar mördar träning är jag död. Landade i min säng för en halvtimma sedan. Träningen i vimercate var mycket bra. Gick fint fint men helvete vad jobbigt det var. Min coola tränare är ju lite roligt han. Han är typ proffs i kickboxning och han ska alltid visa på mig. Idag körde han en axe kick rätt i mitt huvud, as hårt. Sen fattade han inte vinken att han dunkade as hårt mitt i huvudet så han kör en till. Avslutar lite fint med ett slag med handen i huvudet för att visa "target". Jag fick nog en mildare hjärnskakning.

Förutom träningen så kilade jag till monza med megan idag för en lunch och biljettköp. Nu är alla köpta till bologna. Ska bara köpa lite pick up innan tågresan. Fan vilken awesome vecka jag kommer få. One week free och den kommer verkligen spenderas på bästa sätt. Hemlig destination efter venedig. Mohahaha. Se upp, jag kanske dyker upp hemma i kalla sverige. Who knows.

Jajaja, nu är jag så sjukt äckligt trött. Dags för sömn. Imorgon kommer megan på pastalunch. Annars är dagens planer zero. Basket med alex. Mitt jobb äger. Puss på er.

PS. The king's speech får fem av fem apor. Charmig, bra och fin film. Klart sevärd. Ett måste nästan. Lite historia också. Jag var stolt och berättade att jag sett den för megan. Jag berättade att den handlade om englands queenfamily.. lite fel va. Annars brukar man säga the royal family, om inte king family som jag tycker, bra louise. Litet skratt fick hon iaf. Megan är min privata engelskalärare. Hehe, hon är as bra på engelska.. crap! Buona notte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0