Live love laught

Har suttit och pratat på skype med ludde. Det är sjukt vad jag älskar mina vänner. Det spelar ingen roll om jag befinner mig på en öde ö mitt ute i ingenstans och den andra mellan tio isbjörnar på nordpolen. Eller om vi inte pratar dygnet runt/ses dygnet runt som vi skulle gjorde om jag bodde hemma. De finns fortförande kvar och det betyder mer än allt för mig. Vi skrattar och pratar som om det var igår vi hördes eller sågs. Skype finns och det tackar jag gudarna för. Tänk förr i tiden när internet och mobilen inte fanns? Hur klarade man sig?

I alla fall. Har suttit och kollat på inception. En bra men kompicerad film. Eftersom jag är lite svag och lite för efterbliven för jättekomplicerade filmer så får denna film bara 3,5 av fem apor. Pratade precis med min värdpappa i familjen och berättade om min vecka. Att jag inte kan barnvakta på kvällarna denna vecka. Eller imorgon ska jag men inte på onsdag, torsdag och fredag. Im free. På onsdag ska jag äntligen få träffa sofia (hoppas jag på!) och på torsdag ska jag träffa benedetta. På fredag drar jag & megi till milano på födelsedagsparty. Undra hur den natten slutar.. haha. Jag har en känsla av att denna vecka kommer gå sjukt fort!
Ska ta och äta lite sallad nu med gröna stora oliver och sedan bär det av till träningen. Får ta cykeln denna gång, men what to do. Ikväll ska jag se på Torkel i knipa, det var inte igår! :) PUSS på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0